Kandydat - rekrutacja
Witam mam na imię Dawid na forum Ragnar mam 16 lat , interesuje się historią i walką ( różne okresy) , od lat interesuje się Wikingami i toteż bardzo się cieszę że udało mi się was odnaleźć . Mam doświadczenie w walce mieczem jak i w szermierce , mam sporo czasu i mieszkam na Targówku w Warszawie więc chyba niedaleko miejsc spotkań , bardzo bym chciał do was dołączyć ponieważ uważam was za przyjemną grupę i liczę że uda się wspólnie razem dobrze bawić jak i walczyć .
Z poważaniem Dawid / Ragnar
Z poważaniem Dawid / Ragnar
Witaj, jeżeli masz ochotę się spotkać w piątek, to jesteśmy umówieni z Agnieszką/ Ludwiką. Miejsce spotkania - pod Empikiem przy Rondzie de Gaulla o 18. Ze względu na święta, nie mam pojęcia kiedy będzie trening w najbliższym czasie, bo ewentualnie możesz na takowy przybyć a po nim zawsze jest jakieś spotkanie.
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Witaj Macieju,
jak wiesz znamy się i przyjaźnimy z Welesem od lat. Wspólnie obozujemy, walczymy i biesiadujemy. Jeśli wiec z jakiegoś powodu nie zagrzałeś miejsca tam, nie dogadałeś się lub nie złapałeś wspólnego języka to nie widzimy szansy, żeby inaczej było u nas. Uważamy więc, że Drużyna Najemna Dziki Bez to nie miejsce dla Ciebie.
Pozdrawiamy
W imieniu Drużyny
Arnor
jak wiesz znamy się i przyjaźnimy z Welesem od lat. Wspólnie obozujemy, walczymy i biesiadujemy. Jeśli wiec z jakiegoś powodu nie zagrzałeś miejsca tam, nie dogadałeś się lub nie złapałeś wspólnego języka to nie widzimy szansy, żeby inaczej było u nas. Uważamy więc, że Drużyna Najemna Dziki Bez to nie miejsce dla Ciebie.
Pozdrawiamy
W imieniu Drużyny
Arnor
"Nie ma miękkiej gry"
Witam,
nazywam się Mateusz.
Mam 26 lat i jestem z pochodzenia Kurpiem do których czuję częściową przynależność i których mam wygląd i charakter, ale w duszy zawsze byłem i jestem wikingiem. Od lat gimnazjum czułem że urodziłem się w złej epoce. Starałem się "być" wikingiem w zachowaniu, czytałem różne dostępne w internecie informacje na temat wikingów, oraz nie chcę się chować płochliwie po lasach jak moi przodkowie lecz z dumą i honorem walczyć w pierwszych szeregach. Chciałbym do was przystąpić by poznać ludzi z zainteresowaniami podobnymi do moich, nauczyć się wiele nowych rzeczy oraz walki oraz walczyć w przyszłości w imieniu waszego jarla. Chciałbym także Chciałbym odgrywać rolę wikinga średnich wieków średniowiecznych. Pozdrawiam i chwała wam.
Edit: zapomniałem dodać, iż mieszkam, pracuje i studiuje w warszawie.
nazywam się Mateusz.
Mam 26 lat i jestem z pochodzenia Kurpiem do których czuję częściową przynależność i których mam wygląd i charakter, ale w duszy zawsze byłem i jestem wikingiem. Od lat gimnazjum czułem że urodziłem się w złej epoce. Starałem się "być" wikingiem w zachowaniu, czytałem różne dostępne w internecie informacje na temat wikingów, oraz nie chcę się chować płochliwie po lasach jak moi przodkowie lecz z dumą i honorem walczyć w pierwszych szeregach. Chciałbym do was przystąpić by poznać ludzi z zainteresowaniami podobnymi do moich, nauczyć się wiele nowych rzeczy oraz walki oraz walczyć w przyszłości w imieniu waszego jarla. Chciałbym także Chciałbym odgrywać rolę wikinga średnich wieków średniowiecznych. Pozdrawiam i chwała wam.
Edit: zapomniałem dodać, iż mieszkam, pracuje i studiuje w warszawie.
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”