Kandydat - rekrutacja
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
A napisz co masz :> bo już nie pamiętam.
Jeśli możesz wcześniej dotrzeć na Widok, tak powiedzmy być pod Tesco o 19:30 to ja wyjdę po Ciebie i pójdziemy razem. To z 15 min. spacerku będzie. A co do czasu treningu, jeśli jest pogoda i chmur nie ma to można spokojnie trenować półtorej godzinki. Co przy 5 walczących sprawia, że można wcale nie odpoczywać jak by się ktoś uparł
Jeśli możesz wcześniej dotrzeć na Widok, tak powiedzmy być pod Tesco o 19:30 to ja wyjdę po Ciebie i pójdziemy razem. To z 15 min. spacerku będzie. A co do czasu treningu, jeśli jest pogoda i chmur nie ma to można spokojnie trenować półtorej godzinki. Co przy 5 walczących sprawia, że można wcale nie odpoczywać jak by się ktoś uparł
"Nie ma miękkiej gry"
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
świetnie. Najbardziej mnie cieszy ten czepiec pod hełm. Przydatna rzecz. Zwłaszcza, że ostatnio mieliśmy dwa przypadkowe ciosy na twarz i czepce uratowały zęby ludzikom
Jeśli masz długą przeszywkę to bez karwasza jeden raz sobie poradzisz, a jak będziesz chciał przychodzić jeszcze to zrobienie go zajmie Ci max. 1h.
W takim razie do zobaczenia na treningu.
BTW: Czy na swoim migdale masz symbol "starej" drużyny ??
Jeśli masz długą przeszywkę to bez karwasza jeden raz sobie poradzisz, a jak będziesz chciał przychodzić jeszcze to zrobienie go zajmie Ci max. 1h.
W takim razie do zobaczenia na treningu.
BTW: Czy na swoim migdale masz symbol "starej" drużyny ??
"Nie ma miękkiej gry"
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Ty dostałeś kiedyś w zęby?? Bo nie pamiętam... a o symbol pytałem tak, z ciekawości przecież Bziaki nie są pamiętliwe i wredne
W każdym razie jeśli pogoda znowu nie da nam do wiwatu to ak jak się umawialiśmy. 19:30 pod Tesco (najlepiej z boku, od strony Shella, na jednym z przystanków MZK)
W każdym razie jeśli pogoda znowu nie da nam do wiwatu to ak jak się umawialiśmy. 19:30 pod Tesco (najlepiej z boku, od strony Shella, na jednym z przystanków MZK)
"Nie ma miękkiej gry"
Jak tam długo wczoraj siedzieliście?
Jakby ktoś mógł zmienić mi ten nick, jak wczoraj rozmawialiśmy byłoby git ;> Oczywiście, na przybrane miano wikingowie Gard
Jakby ktoś mógł zmienić mi ten nick, jak wczoraj rozmawialiśmy byłoby git ;> Oczywiście, na przybrane miano wikingowie Gard
„Pod koniec maja, w islandzkiej porze przeprowadzek, Hallbjorn zaczął się przygotowywać do opuszczenia domu teścia. (…) Osiodławszy konie Hallbjorn poszedł po Hallgerdę [żone], która siedziała w swojej izbie. Kiedy zawołał, aby wstała i szła z nim, nie odpowiedziała ani nie ruszyła się z miejsca. Hallbjorn wołał ją trzy razy, lecz na próżno, wówczas zaśpiewał urywki pieśni błagalnej – to też nie pomogło. W końcu okręcił sobie jej długie włosy wokół dłoni i spróbował wyciągnąć ją z krzesła, ale ona ani drgnęła. Wówczas chwycił miecz i odciął jej głowę.”
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”