Kandydat - rekrutacja
Ok foteczka zmieniona, facjata obecna, a jesli chodzi o imie to za podpowiedzia Jarla ide w cos brzmiacego jak ksywka - Reidi (do zatwierdzenia). ok czy moge tu spytac o mozliwy najtanszy zestaw meski? kolory, zdobienia i inne pierdoly nie wazne bo marza mi sie w przyszlosci szarawary poprosze wersje cheap and basic zebym sie wyrobila do lata. fajnie byc w druzynie, dzieki.
Fortune Favours the Bold
http://www.dzikibez.fora.pl/dla-kandydatow-i-tych-co-pierwszy-raz,42/pytania-i-porady-dla-kandydata,467-675.html
o tu wszelakie pytania, co by nie spamować tematu
o tu wszelakie pytania, co by nie spamować tematu
Dokładnie, bo ja koloru nie widzę. Kojarzę jedynie jaką zieleń miał Łobos, bo mi też się podobała. Być może teraz ma inną. Natomiast kolory dla Was mają być jak najbardziej naturalne i nie nasycone. W razie czego wybierz sobie też inne na wszelki wypadek, ale ten zielony też weź do zatwierdzenia. Dobra, koniec spamu w tym temacie.
- Lesław
- Drużynnik
- Kontaktowanie:
Więc tak:
1wszy - 3210 - to prze te domieszkę bordo odpada zupełnie (to tak od drużynnik - starszy druzynnik)
2gi - w3575 - to taki właśnie ziemisty khaki sraki (tak oliwka z brudnymi domieszkami), ale nie brąz. W każdym razie może być.
Dla zainteresowanych: dziś dostane próbki od takiej pani, co się jakiś czas temu na fejsie ogłaszała.(Alina Antonina)
1wszy - 3210 - to prze te domieszkę bordo odpada zupełnie (to tak od drużynnik - starszy druzynnik)
2gi - w3575 - to taki właśnie ziemisty khaki sraki (tak oliwka z brudnymi domieszkami), ale nie brąz. W każdym razie może być.
Dla zainteresowanych: dziś dostane próbki od takiej pani, co się jakiś czas temu na fejsie ogłaszała.(Alina Antonina)
Tośmy się dogadali, to biorę się za drugi kolor i zamawiam.
Teraz mam pytanie techniczne. Wykrój kiecki mam dość prosty (wszystko jest bardzo łopatologiczne + trójkątke kliny od pasa w dół). Zakonotowałam, że Jarl coś mówił o klinach pod pachą....i uwaga, będzie pytanie - czy one są konieczne..?? oczywiście rozumiem funkcję (większy zakres ruchu, przy mniejszym naciągu materiału w rękawie), ale (i tu pytanie do koleżanek) czy jest sens je wstawiać..??
Teraz mam pytanie techniczne. Wykrój kiecki mam dość prosty (wszystko jest bardzo łopatologiczne + trójkątke kliny od pasa w dół). Zakonotowałam, że Jarl coś mówił o klinach pod pachą....i uwaga, będzie pytanie - czy one są konieczne..?? oczywiście rozumiem funkcję (większy zakres ruchu, przy mniejszym naciągu materiału w rękawie), ale (i tu pytanie do koleżanek) czy jest sens je wstawiać..??
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”