Kandydat - rekrutacja
no w mordkę jeża 15 dobry termin tylko mi może nie pasować
wtedy babcia ma imieniny a to takie raczej ważne rodzinne święto więc nie wiem czy się zjawię
wątpię też że imieniny będą w niedziele biorąc pod uwagę że 15 jest dniem wolnym od pracy
Ehh...mam taką cicha nadzieję że kieeeeedyś uda się mi z wami spotkać
wtedy babcia ma imieniny a to takie raczej ważne rodzinne święto więc nie wiem czy się zjawię
wątpię też że imieniny będą w niedziele biorąc pod uwagę że 15 jest dniem wolnym od pracy
Ehh...mam taką cicha nadzieję że kieeeeedyś uda się mi z wami spotkać
Wygląda na to, że to taki trochę przywitalno- zapoznawczy temat, więc skrobnę trochę o sobie.
Lat 27 (wstęp musi być:D). Interesuję się zielarstwem, użytkowaniem dzikich roślin jadalnych, przetwórstwem domowym (naleweczki;P), wytwarzaniem naturalnych kosmetyków. Sprawia mi frajde wytwarzanie jak największej ilości potrzebnych na codzień rzeczy we własnym zakresie, i to jest to, co ciągnie mnie w stronę odtwórstwa historycznego- ciekawie mnie, jak zrobić sobie garnuszek, plecionki, suknię, itd.
Co bym potrzebowała od drużyny? Pomocy w zaprojektowaniu i wykonaniu rzeczywiście historycznego stroju, to na początek, bardzo chętnie zgłebiałabym tajniki łucznictwa. A już bajką byłoby uczestnictwo w Wyprawie:) W zamian chętnie podzielę się swoją wiedzą zielarsko- grzybiarskę etc.
Lat 27 (wstęp musi być:D). Interesuję się zielarstwem, użytkowaniem dzikich roślin jadalnych, przetwórstwem domowym (naleweczki;P), wytwarzaniem naturalnych kosmetyków. Sprawia mi frajde wytwarzanie jak największej ilości potrzebnych na codzień rzeczy we własnym zakresie, i to jest to, co ciągnie mnie w stronę odtwórstwa historycznego- ciekawie mnie, jak zrobić sobie garnuszek, plecionki, suknię, itd.
Co bym potrzebowała od drużyny? Pomocy w zaprojektowaniu i wykonaniu rzeczywiście historycznego stroju, to na początek, bardzo chętnie zgłebiałabym tajniki łucznictwa. A już bajką byłoby uczestnictwo w Wyprawie:) W zamian chętnie podzielę się swoją wiedzą zielarsko- grzybiarskę etc.
Sinn fein amhain! Przyjaciół mych u boku mam, a wróg mój jest przede mną.
- Lesław
- Drużynnik
- Kontaktowanie:
Witam z otwartymi ramionkami. Widzę, że konsekwentnie przegrzebujesz się przez całe forum Jestem wielce rad, że znalazłaś tu coś interesującego dla siebie.
A co do:
Myślę, że w każdym z tych tematów w większym lub mniejszym stopniu możemy ci pomóc. W niektórych jakoś cię wystartujemy, a taki strój to powiemy jak od początku do końca sobie sprawić.
Skoro przeczytałaś cały ten wątek, to wiesz, że aby do nas wstąpić, należy wpierw się z nami spotkać Nasze możliwości czasowe masz opisane powyżej, a ty kiedy możesz? I gdzie?
A co do:
Szebora pisze: ciekawie mnie, jak zrobić sobie garnuszek, plecionki, suknię, itd.
Co bym potrzebowała od drużyny? Pomocy w zaprojektowaniu i wykonaniu rzeczywiście historycznego stroju, to na początek, bardzo chętnie zgłebiałabym tajniki łucznictwa.
Myślę, że w każdym z tych tematów w większym lub mniejszym stopniu możemy ci pomóc. W niektórych jakoś cię wystartujemy, a taki strój to powiemy jak od początku do końca sobie sprawić.
Skoro przeczytałaś cały ten wątek, to wiesz, że aby do nas wstąpić, należy wpierw się z nami spotkać Nasze możliwości czasowe masz opisane powyżej, a ty kiedy możesz? I gdzie?
W ten weekend, tzn od piątku wieczór mogę. ale słyszałam, że jakiś wyjazd wam się kroi. W inne weekendy na zmianę raz ma wolna sobotę, raz nie. Gdzie- no chyba w Skierniewicach, aczkolwiek możecie do mnie przyjechać, jasne:D nie napisałam, że mam rumaka, mogę na nim pouczyć jeździć.
Sinn fein amhain! Przyjaciół mych u boku mam, a wróg mój jest przede mną.
- OLAV
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Sława.
Masz Swego rumaka, to fajnie.
Część chłopaków jedzie na trening, ale chyba w niedziele będzie robienie u Przemysława niektórych rzeczy przygotowawczych do treningu Jesiennego.
A Ty daleko masz do Skierniewic, bo chyba nie zauważyłem byś pisała skąd jesteś.
Masz Swego rumaka, to fajnie.
Część chłopaków jedzie na trening, ale chyba w niedziele będzie robienie u Przemysława niektórych rzeczy przygotowawczych do treningu Jesiennego.
A Ty daleko masz do Skierniewic, bo chyba nie zauważyłem byś pisała skąd jesteś.
Z góry przepraszam za zaistniałe błędy ortograficzne jak i stylistyczne.
Dziewczę jest z Łodzi wiem z moich tajnych źródeł .
A w niedziele może też mógłby Mumin przyjechać?
Jeśli by wam pasowało to byśmy się jakoś umówili i was odebrali z np. stacji pkp
A w niedziele może też mógłby Mumin przyjechać?
Jeśli by wam pasowało to byśmy się jakoś umówili i was odebrali z np. stacji pkp
'wreszcie kolor twoich włosów pasuje do charakteru'
'- Kitty czemu my zawsze musimy robić to czego ty sobie życzysz, a nigdy to co ja chce?
-Bo tak jest w Biblii'
keep calm and hate everyone
'- Kitty czemu my zawsze musimy robić to czego ty sobie życzysz, a nigdy to co ja chce?
-Bo tak jest w Biblii'
keep calm and hate everyone
bardzo chętnie zgłebiałabym tajniki łucznictwa
i słusznie to bardzo piękne hobby
chyba będę musiał zwiększyć przerób na warsztacie
Wspominałem już że zajmuję się łuczarstwem?
No w niedziele myślę że będą większe szanse na moje przybycie
Tylko w jakich godzinach będzie to "robienie sprzętu u Przemysława"[/code]
10.40-11.02 osobowy
11.40-12.02 osobowy
11.52-12.07 pospiech
Mniej więcej tak to wygląda z Żyrardowa do Skierek w niedziele.
Niech Mumin sie określi jak z dojazdem busowym, wtedy zobaczymy co dalej.
11.40-12.02 osobowy
11.52-12.07 pospiech
Mniej więcej tak to wygląda z Żyrardowa do Skierek w niedziele.
Niech Mumin sie określi jak z dojazdem busowym, wtedy zobaczymy co dalej.
„Pod koniec maja, w islandzkiej porze przeprowadzek, Hallbjorn zaczął się przygotowywać do opuszczenia domu teścia. (…) Osiodławszy konie Hallbjorn poszedł po Hallgerdę [żone], która siedziała w swojej izbie. Kiedy zawołał, aby wstała i szła z nim, nie odpowiedziała ani nie ruszyła się z miejsca. Hallbjorn wołał ją trzy razy, lecz na próżno, wówczas zaśpiewał urywki pieśni błagalnej – to też nie pomogło. W końcu okręcił sobie jej długie włosy wokół dłoni i spróbował wyciągnąć ją z krzesła, ale ona ani drgnęła. Wówczas chwycił miecz i odciął jej głowę.”
http://www.pks-zyr.home.pl/przystanki/zyrardow/zyrardow_da.pdf
Rozkład jazdy mnie interesujące to "Teresin PKP" ewentualnie "Sochaczew D.A."
tylko w niedziele to praktycznie żaden nie jeździ a trasy z Sochaczewa to nie znam i nie wiem nawet gdzie rozmieszczone są przystanki
Ostatecznie wynajmę "tata taxi" nie wiem tylko czy ojciec będzie chciał mnie do żyrardowa podwieść
Rozkład jazdy mnie interesujące to "Teresin PKP" ewentualnie "Sochaczew D.A."
tylko w niedziele to praktycznie żaden nie jeździ a trasy z Sochaczewa to nie znam i nie wiem nawet gdzie rozmieszczone są przystanki
Ostatecznie wynajmę "tata taxi" nie wiem tylko czy ojciec będzie chciał mnie do żyrardowa podwieść
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”