Kandydat - rekrutacja
Re: Kandydat - rekrutacja
Hej. Jestem zdecydowana do was dołączyć.
To świetnie. Następnym krokiem będzie wybranie imienia historycznego:) Jak już wybierzesz napisz proszę. To zmienimy Ci nick na forum.
Witam, mam na imię Adam jestem zainteresowany przyłączeniem się do zacnej kompanii XD. Mieszkam obecnie w Warszawie (Bródno), nie mam wielkiego doświadczenia z rekonstrukcjami, ale jestem pasjonatem historii i mam sporo wolnego czasu.
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Witaj
Z nowymi osobami zawsze spotykamy się na kawie/piwku by porozmawiać. Powiedz kiedy (popołudniami najlepiej) miałbyś czas żeby się z nami spatkać i porozmawiać?
Z nowymi osobami zawsze spotykamy się na kawie/piwku by porozmawiać. Powiedz kiedy (popołudniami najlepiej) miałbyś czas żeby się z nami spatkać i porozmawiać?
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Pasowałoby Ci spotkać się jutro o 18:00 pod Empikiem (na schodkach) przy Rondzie De Gaulle'a (rondo z palmą)? Stamtąd poszlibyśmy sobie pogadać na spokojnie do knajpy.
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Super! To do zobaczenia. Na PW wyślę Ci mój numer telefonu. Jakby coś się miało zmienić czy coś by Ci wypadło to daj znać
Hejka, zdecydowałem się przyłączyć do Drużyny. Wybrałem imię Snorri.
Witaj Snorri. Teraz to się w kabałę wpakowałeś. Jeżeli podołasz, to będziesz miał zaszczyt należeć do jednej z najlepszych grup rekonstruujących w kraju. A na pewno najbardziej zajebistej.
No Jorund, nie ma to jak wrodzona skromność
Snorri witaj na pokładzie i obszywaj się czym prędzej bo sezon nadchodzi wielkimi krokami
Snorri witaj na pokładzie i obszywaj się czym prędzej bo sezon nadchodzi wielkimi krokami
Dziękuje postaram się nie zawieść pokładanych we mnie nadziei XD
Jeżeli nawalisz... Bródno nie jest duże, znajdziemy Cię. Na razie kompletuj ubiór. No i odwiedzaj forum. Tu zadawaj pytania, a wszystkiego się dowiesz. Wkrótce przydzielimy Ci piastuna. To taka osoba która Cię ogarnie. Bo na początku można się pogubić. Ale to już pewnie wiesz. Na razie to gibaj na siłkę i zapuszczaj brodę. Bo miętkich wikingów niema.
- Lesław
- Drużynnik
- Kontaktowanie:
Słyszałeś o tym zamachu bombowym na Bródnie pod koniec roku? To był kandydat, co nas zawiódł.
Żartuję oczywiście
Żartuję oczywiście
Czołem
Chciałbym dołączyć do waszej Drużyny. Mam 26 lat i interesuje mnie odtwórstwo woja wikińskiego. Chciałbym dowiedzieć się więcej o życiu w tej epoce. Jestem z Wołomina więc dojazd do Warszawy to nie problem .
Mam czas w weekend 11 12 luty.
Pozdrawiam
Chciałbym dołączyć do waszej Drużyny. Mam 26 lat i interesuje mnie odtwórstwo woja wikińskiego. Chciałbym dowiedzieć się więcej o życiu w tej epoce. Jestem z Wołomina więc dojazd do Warszawy to nie problem .
Mam czas w weekend 11 12 luty.
Pozdrawiam
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”