Kandydat - rekrutacja
Re: Kandydat - rekrutacja
Hej, fajnie że do nas napisałeś. Sprawdzimy czy ktoś od nas ma wolny termin i damy Ci znać.
Możemy się z tobą spotkać w niedziele 12. Godzina jeszcze do ustalenia.
Dobrze to będziemy w kontakcie.
Witam,
Jestem Ania, mam 21 lat i mieszkam w Wołominie. Chciałabym dołączyć do Waszej Drużyny. Chciałabym odtwarzać słowiankę z Wolina. Mam częściowo skompletowany strój, w tym buty.
Jestem Ania, mam 21 lat i mieszkam w Wołominie. Chciałabym dołączyć do Waszej Drużyny. Chciałabym odtwarzać słowiankę z Wolina. Mam częściowo skompletowany strój, w tym buty.
- Lesław
- Drużynnik
- Kontaktowanie:
Cześć Aniu,
Miło nam, że się odzywasz. Mamy na najbliższą niedzielę zaplanowane spotkanie z twoim przedmówcą. Masz czas dołączyć?
Miło nam, że się odzywasz. Mamy na najbliższą niedzielę zaplanowane spotkanie z twoim przedmówcą. Masz czas dołączyć?
Tak, dam radę dołączyć
- Lesław
- Drużynnik
- Kontaktowanie:
W takim razie potkajmy się o godzinie 16-tej, 'na schodkach' pod Empikiem przy rondzie De Gaulle'a. Pójdziemy gdzieś usiąść i porozmawiać.
Jeszcze bym tylko was prosił o podesłanie mi w prywatnej wiadomości swoich numerów telefonów w razie czego. No i na miejscu podejścia do mnie, Sumarlidiego, Frigg i Knuta, bo my waszych twarzy nie znamy
Jeszcze bym tylko was prosił o podesłanie mi w prywatnej wiadomości swoich numerów telefonów w razie czego. No i na miejscu podejścia do mnie, Sumarlidiego, Frigg i Knuta, bo my waszych twarzy nie znamy
- Frigg
- Doświadczony pisarz
- Kontaktowanie:
Aniu, czy dasz radę zabrać strój? Moglibyśmy go wstępnie sprawdzić.
I jak byście mogli. Wstawcie avatary na forum to łatwiej bedzie się jakoś dogadać.
Czy wiadomość z numerem dotarła? Postaram się wziąć strój, mam nadzieję, że się odnajdziemy.
Ania
Ania
Jak będziesz w stroju, to może pomóc się odnaleźć
Wysłem numer to o 16.
- Lesław
- Drużynnik
- Kontaktowanie:
Póki co mam numer od Ani.
- Lesław