Kandydat - rekrutacja
- Frigg
- Doświadczony pisarz
- Kontaktowanie:
Re: Kandydat - rekrutacja
Aniu, czy bedziesz dzisiaj na spotkaniu?
Proszę potwierdź do 17. Inaczej odwołujemy i umówimy się w innym terminie.
Proszę potwierdź do 17. Inaczej odwołujemy i umówimy się w innym terminie.
Witam, na początek się przedstawię, jestem Paweł, już nie najmłodszy gość, posiadający w swoim dorobku żonę oraz dwójkę dzieci ( córka 4, syn 2 lata). Od dłuższego czasu szukamy z zoną czegoś co by mogło oderwać mnie i moją rodzinę od zabieganego świata, od internetu, telewizji i codziennego pędu i jednocześnie pozwoliło pokazać dzieciom że można inaczej spędzać czas niż korzystać z dóbr dzisiejszych czasów. Wielce interesując się kulturą i czasami Wikingów natknąłem się na Waszą grupę. Bardzo chętnie bym dołączył, najpierw ja, później zapewne cała rodzina ( jakbysmy złapali bakcyla). Problem jaki na starcie dostrzegam to czas... Oczywiście jest to kwestia organizacji. Jednakże pracę mam wyjazdową i czasem zajęte weekendy. Żona zaś pracuje od poniedziałku do piątku... Mieszkamy 60 km od Warszawy ale dojazdy nie będą problemem gdyż obydwoje dojeżdżamy do pracy. Chciałbym się spotkać i porozmawiać żeby dowiedzieć się możliwie wszystkiego i zdecydować czy damy radę z małżowiną znaleźć na tyle czasu by zawracać Wam nami głowę.
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Oczywiście spotkać się i porozmawiać zawsze trzeba, wtedy łatwiej dogadać szczegóły. Czy jesteś w stanie dojechać do Warszawy w godzinach popołudniowych/wieczornych żeby się spotkać?
Jak u Ciebie z czasem i możliwościami na takie spotkanie?
Jak u Ciebie z czasem i możliwościami na takie spotkanie?
"Nie ma miękkiej gry"
Witam wszystkich, ja i moja dziewczyna chcielibyśmy dołączyć do grupy. Mamy 25 i 26 lat, mieszkamy pod Warszawą, ale bardzo często jesteśmy w Warszawie. Kiedy moglibyśmy się z Wami spotkać? I w którym miejscu w Warszawie trenujecie?
Pozdrawiam
Maciek
Pozdrawiam
Maciek
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Witaj Maćku
Trenujemy w lasku Bródnowskim. Treningi mamy połączone ze spotkaniem drużynowym (pizza + piwko) albo warsztatami.
Dajcie znać w jakim dniu koło 18:00 najlepiej mielibyście czas spotkać się z nami w centrum? Tak będzie najłatwiej
Trenujemy w lasku Bródnowskim. Treningi mamy połączone ze spotkaniem drużynowym (pizza + piwko) albo warsztatami.
Dajcie znać w jakim dniu koło 18:00 najlepiej mielibyście czas spotkać się z nami w centrum? Tak będzie najłatwiej
W tym tygodniu nie damy rady. Może być następny piątek?
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Super
Umówmy się więc w następny piątek o 18:00 na schodkach przy Empiku na rondzie de Gaulle'a (rondo z palmą) i stamtąd pójdziemy gdzieś sobie usiąść.
Umówmy się więc w następny piątek o 18:00 na schodkach przy Empiku na rondzie de Gaulle'a (rondo z palmą) i stamtąd pójdziemy gdzieś sobie usiąść.
Świetnie, będziemy
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Wyślę Ci na priv mój numer telefonu. Jakby coś się miało zmieniać/spóźniać itd dawajcie znać. Do zobaczenia!
Sława Dzikiemu Bzu! (czy też Bzowi)
Jestem Marcin, drużynę poznałem dzięki mojej siostrze Gosi Frigg, która zajmuje się Wikingowaniem od ładnych paru lat i w końcu dałem się przekonać żeby sprawdzić z czym to się je (same pyszności!). Po dwóch wyjazdach jako przydupas, znaczy osoba towarzysząca, myślę że to fajna sprawa, ta cała rekonstrukcja, obozowanie, śpiewanie, biesiadowanie, picie z glinianych kubeczków i te inne takie. Miło by było porobić coś więcej, pomachać mieczem czy postrzelać z łuku, więc z chęcią przyłączyłbym się do Najlepszej Drużyny. Poza wyjazdami, jestem też chętny na inne atrakcje w międzyczasie, o ile czas pozwoli, treningi walki, lekcje śpiewu, planszówki, czy degustacje historycznych trunków. Z niecierpliwością wypatruję kolejnej okazji do integracji z Wami.
Pozdrawiam wszystkich wojów i niewiasty!
Marcin "Solvar"
Jestem Marcin, drużynę poznałem dzięki mojej siostrze Gosi Frigg, która zajmuje się Wikingowaniem od ładnych paru lat i w końcu dałem się przekonać żeby sprawdzić z czym to się je (same pyszności!). Po dwóch wyjazdach jako przydupas, znaczy osoba towarzysząca, myślę że to fajna sprawa, ta cała rekonstrukcja, obozowanie, śpiewanie, biesiadowanie, picie z glinianych kubeczków i te inne takie. Miło by było porobić coś więcej, pomachać mieczem czy postrzelać z łuku, więc z chęcią przyłączyłbym się do Najlepszej Drużyny. Poza wyjazdami, jestem też chętny na inne atrakcje w międzyczasie, o ile czas pozwoli, treningi walki, lekcje śpiewu, planszówki, czy degustacje historycznych trunków. Z niecierpliwością wypatruję kolejnej okazji do integracji z Wami.
Pozdrawiam wszystkich wojów i niewiasty!
Marcin "Solvar"
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
A jednak!
Cieszę się, że chcesz do nas dołączyć nie tylko na doczepkę
Nie ma sensu spotykać się na rozmowy, bo już wszystko wiesz.
Kolben zmieni Ci imię na forum i nim się od tej pory będziesz logował.
A Twoim Piastunem zostaje Radomiła. Odezwie się do Ciebie
Cieszę się, że chcesz do nas dołączyć nie tylko na doczepkę
Nie ma sensu spotykać się na rozmowy, bo już wszystko wiesz.
Kolben zmieni Ci imię na forum i nim się od tej pory będziesz logował.
A Twoim Piastunem zostaje Radomiła. Odezwie się do Ciebie
@Solvar
Witamy, fajnie że się zdecydowałeś.
Imię już zmienione, tak jak Aldis napisała - logujesz się właśnie nim od teraz. Nadałem również dostęp do działu "WYPRAWY"
Sława
Witamy, fajnie że się zdecydowałeś.
Imię już zmienione, tak jak Aldis napisała - logujesz się właśnie nim od teraz. Nadałem również dostęp do działu "WYPRAWY"
Sława
Witajcie!
Postanowiliśmy z dziewczyną przyłączyć się do Waszej sympatycznej grupy. Ja chciałbym przyjąć imię Gamli, Kasia- Embla. Kasia niedługo założy swoje konto i się pojawi.
Pozdrawiam i do zobaczenia!
Postanowiliśmy z dziewczyną przyłączyć się do Waszej sympatycznej grupy. Ja chciałbym przyjąć imię Gamli, Kasia- Embla. Kasia niedługo założy swoje konto i się pojawi.
Pozdrawiam i do zobaczenia!
Cześć,
potwierdzam. Też chciałabym do Was dołączyć i chciałabym przyjąć imię Embla.
potwierdzam. Też chciałabym do Was dołączyć i chciałabym przyjąć imię Embla.
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”