Kandydat - rekrutacja
Re: Kandydat - rekrutacja
Jestem dotępny praktycznie codziennie
Może więc wstępnie środa?
Może więc wstępnie środa?
Czesc
Jestem Piotrek, lat 35, od niedawna mieszam w Warszawie, z racji pochodzenia Szczecinskiego niejednokronie odwiedzialem wioske Wikingow w Wolinie. Od dawna nosilem sie z zamiarem dolaczeniem do druzyny wikingow, ale dopiero teraz naszla mnie odwaga Z zainteresowan bardzij chcialbym isc w strone rzemiosla ale innych zajec tez sie nie boje.
Pozdrawiam
Jestem Piotrek, lat 35, od niedawna mieszam w Warszawie, z racji pochodzenia Szczecinskiego niejednokronie odwiedzialem wioske Wikingow w Wolinie. Od dawna nosilem sie z zamiarem dolaczeniem do druzyny wikingow, ale dopiero teraz naszla mnie odwaga Z zainteresowan bardzij chcialbym isc w strone rzemiosla ale innych zajec tez sie nie boje.
Pozdrawiam
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
@ Daniel
W takim razie środa, o godz. 18:00 na "schodkach" z boku empiku EMPIKu przy Rondzie de Gaulle`a.
@ Piotr
Jeśli zdołasz dotrzeć na spotkanie środowe to byłoby świetnie. Jeśli nie daj znać kiedy Ci pasuje. My się spotykamy po pracy zawsze w tym samym miejscu.
Jeśli będzie Wam pasowało prześlę na PW nr tel do siebie.
W takim razie środa, o godz. 18:00 na "schodkach" z boku empiku EMPIKu przy Rondzie de Gaulle`a.
@ Piotr
Jeśli zdołasz dotrzeć na spotkanie środowe to byłoby świetnie. Jeśli nie daj znać kiedy Ci pasuje. My się spotykamy po pracy zawsze w tym samym miejscu.
Jeśli będzie Wam pasowało prześlę na PW nr tel do siebie.
"Nie ma miękkiej gry"
Hej, sroda mi pasuje. empik przy rondzie znajde.
Sława!
Po odbyciu rozmowy i wyjaśnieniu kilku kwestii, zdecydowany jestem zostać kandydatem.
Chciałbym przyjąć imię Snorri.
Dzięki za dzisiaj i pozdrawiam
Po odbyciu rozmowy i wyjaśnieniu kilku kwestii, zdecydowany jestem zostać kandydatem.
Chciałbym przyjąć imię Snorri.
Dzięki za dzisiaj i pozdrawiam
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Witaj Snorri
Mam nadzieję, że szybko poznasz całą drużynę.
Twoim Piastunem zostaje Elgur. Odezwie się do Ciebie na dniach
Mam nadzieję, że szybko poznasz całą drużynę.
Twoim Piastunem zostaje Elgur. Odezwie się do Ciebie na dniach
Witajcie
Jestem zdecydowany zostac kandydatem. Czy imie Brokk bedzie pasujace ? (nie myslalem ze wybor imienia moze byc taki trudny
Jestem zdecydowany zostac kandydatem. Czy imie Brokk bedzie pasujace ? (nie myslalem ze wybor imienia moze byc taki trudny
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Oczywiście może być.
Witamy.
Twoim piastunem zostanie Jorund. Skontaktuje się On z Tobą na dniach.
Witamy.
Twoim piastunem zostanie Jorund. Skontaktuje się On z Tobą na dniach.
"Nie ma miękkiej gry"
Danielu i Piotrze, a raczej Snorri oraz Brokku, witajcie.
Zmieniłem Wam imiona na historyczne - od tego momentu logujecie się właśnie nimi (hasło pozostaje bez zmian). Otrzymujecie również dostęp do działu "Wyprawy".
Dodatkowo, proszę o wrzucenie swojego zdjęcia jako awatar
Zmieniłem Wam imiona na historyczne - od tego momentu logujecie się właśnie nimi (hasło pozostaje bez zmian). Otrzymujecie również dostęp do działu "Wyprawy".
Dodatkowo, proszę o wrzucenie swojego zdjęcia jako awatar
Witam, nazywam się Marcelina i jestem żona Snorriego. Od dawna interesuje mnie temat Słowian oraz ich kultura, obyczaje oraz życie codzienne. Chciałabym zgłębiać wiedzę na temat zielarstwa, gotowania oraz obrzędów dla tego w grupie chce odtwarzać Słowianke.
Pozdrawiam
Marcelina
Pozdrawiam
Marcelina
Wspaniała wiadomość! Brakuje nam Słowian w Drużynie Z tego co zrozumiałam, widzimy się dzisiaj w Wieżycy.
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Super! Jak rozmawialiśmy wybierz sobie imię i daj tutaj znać to damy Ci uprawnienia.
Twoim Piastunem zostanie Samboja.
Twoim Piastunem zostanie Samboja.
cześć!
Wreszcie po dość długim czasie zdecydowałam się na imię Żywia. Teraz gdy świąteczna gorączka opadła będę mogła zacząć szycie i kompletowanie ekwipunku
Nie mogę się doczekać kolejnego spotkania, do zobaczenia
Wreszcie po dość długim czasie zdecydowałam się na imię Żywia. Teraz gdy świąteczna gorączka opadła będę mogła zacząć szycie i kompletowanie ekwipunku
Nie mogę się doczekać kolejnego spotkania, do zobaczenia
Witaj,
Super że się zdecydowałaś do nas dołączyć. Zmieniłem Ci imię, niestety Żywia z polskimi znakami nie przechodzi aktualnie, dlatego imię na forum (którym teraz będziesz się również logować) wpisuj bez polskich znaków
W chwili obecnej masz również dostęp do działu wypraw.
Proszę również o dodanie zdjęcia profilowego
Pozdrawiam!
Super że się zdecydowałaś do nas dołączyć. Zmieniłem Ci imię, niestety Żywia z polskimi znakami nie przechodzi aktualnie, dlatego imię na forum (którym teraz będziesz się również logować) wpisuj bez polskich znaków
W chwili obecnej masz również dostęp do działu wypraw.
Proszę również o dodanie zdjęcia profilowego
Pozdrawiam!
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”