Jestem Piotrek, lat 35, od niedawna mieszam w Warszawie, z racji pochodzenia Szczecinskiego niejednokronie odwiedzialem wioske Wikingow w Wolinie. Od dawna nosilem sie z zamiarem dolaczeniem do druzyny wikingow, ale dopiero teraz naszla mnie odwaga Z zainteresowan bardzij chcialbym isc w strone rzemiosla ale innych zajec tez sie nie boje.
@ Daniel W takim razie środa, o godz. 18:00 na "schodkach" z boku empiku EMPIKu przy Rondzie de Gaulle`a.
@ Piotr Jeśli zdołasz dotrzeć na spotkanie środowe to byłoby świetnie. Jeśli nie daj znać kiedy Ci pasuje. My się spotykamy po pracy zawsze w tym samym miejscu.
Jeśli będzie Wam pasowało prześlę na PW nr tel do siebie.
Danielu i Piotrze, a raczej Snorri oraz Brokku, witajcie. Zmieniłem Wam imiona na historyczne - od tego momentu logujecie się właśnie nimi (hasło pozostaje bez zmian). Otrzymujecie również dostęp do działu "Wyprawy". Dodatkowo, proszę o wrzucenie swojego zdjęcia jako awatar
Witam, nazywam się Marcelina i jestem żona Snorriego. Od dawna interesuje mnie temat Słowian oraz ich kultura, obyczaje oraz życie codzienne. Chciałabym zgłębiać wiedzę na temat zielarstwa, gotowania oraz obrzędów dla tego w grupie chce odtwarzać Słowianke. Pozdrawiam Marcelina
Witaj, Super że się zdecydowałaś do nas dołączyć. Zmieniłem Ci imię, niestety Żywia z polskimi znakami nie przechodzi aktualnie, dlatego imię na forum (którym teraz będziesz się również logować) wpisuj bez polskich znaków W chwili obecnej masz również dostęp do działu wypraw. Proszę również o dodanie zdjęcia profilowego Pozdrawiam!