Kandydat - rekrutacja
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Własnie rozważam jakiś aby i Jarowit mógł się pojawić. Akurat by pasowało bo spotkanie odbyło by sie ze wszystkimi kandydatami. Jak wam pasują terminy między świętami (między Wigilią i Sylwestrem)??
Jarowit z środkiem transportu kłopotu nie będzie miał bo PKP jeździ normalnie, a jak z Wami?
Jarowit z środkiem transportu kłopotu nie będzie miał bo PKP jeździ normalnie, a jak z Wami?
"Nie ma miękkiej gry"
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
No ja nie wiem czy chce z Vesperem zadzierać. Co jak co, może przed tuzinem dresów bym nie pękał ale jak (lord) NIKT będzie chciał "przygarnąć" moją Ewę to nie pozostanie mi nic innego jak wyjąć drugą rękę z kieszeni i zadzwonić po Garego
A co robimy? Ja bym proponował zrobić spotkanie na powietrzu (o ile nie będzie wielkiego mrozu (tak -10C) i wiatru). Ognisko, jeśli będzie trzeba to wiatę rozciągnąć, miodki, mięsiwo z rusztu etc.
Skoro przyjadą potencjalni kandydaci to fajniej będzie pokazać ułamek, namiastkę ale jednak tego czym zajmujemy się w sezonie niż tylko siedzieć (w knajpie) i opowiadać (teoretycznie) jak to wygląda.
BTW: Nabrałem ochoty na zimową wyprawę właśnie jak patrze za okno na śnieg
A co robimy? Ja bym proponował zrobić spotkanie na powietrzu (o ile nie będzie wielkiego mrozu (tak -10C) i wiatru). Ognisko, jeśli będzie trzeba to wiatę rozciągnąć, miodki, mięsiwo z rusztu etc.
Skoro przyjadą potencjalni kandydaci to fajniej będzie pokazać ułamek, namiastkę ale jednak tego czym zajmujemy się w sezonie niż tylko siedzieć (w knajpie) i opowiadać (teoretycznie) jak to wygląda.
BTW: Nabrałem ochoty na zimową wyprawę właśnie jak patrze za okno na śnieg
"Nie ma miękkiej gry"
- OLAV
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Jestem za wiatą i ogniskiem. Jedynie trzeba mieć nadzieje, by nam pogoda nie popsuła szyków. Jeśli nie będzie wiatru to chyba do - 5 stopni można coś kombinować.
Ewcia ubierz się najwyżej 3 razy na cebulkę, to może nie zmarzniesz - Nasz ty zmarźlaku .
Teraz chłopaki możecie sprawdzić dojazdy do naszej cudnej METROPOLII i napisać jak macie dojazd i powrót. Myślę, że na 13 zacząć było by w sam raz.
Ewcia ubierz się najwyżej 3 razy na cebulkę, to może nie zmarzniesz - Nasz ty zmarźlaku .
Teraz chłopaki możecie sprawdzić dojazdy do naszej cudnej METROPOLII i napisać jak macie dojazd i powrót. Myślę, że na 13 zacząć było by w sam raz.
Z góry przepraszam za zaistniałe błędy ortograficzne jak i stylistyczne.
Ehh...nie pozostaje mi nic innego jak wyjąć fokę i się w nią wdziać...
Zresztą i tak się przyda na dojazd na sylwestra.bo mini i mróz nie idą w parze. A foka i mróz już tak.
Dodatkowo żądam dużych ilości alkoholu na potrzeby ogrzewania mego wątłego ciałka.
Bo chyba nie myślicie o spotkaniu w strojach? Bo jak tak to ja jestem na nie
BTW do Arnora: Jesteś głupi, zamiast wyprawy zimowej odtwarzajmy plemiona pierwotne w ciepłych krajach
Zresztą i tak się przyda na dojazd na sylwestra.bo mini i mróz nie idą w parze. A foka i mróz już tak.
Dodatkowo żądam dużych ilości alkoholu na potrzeby ogrzewania mego wątłego ciałka.
Bo chyba nie myślicie o spotkaniu w strojach? Bo jak tak to ja jestem na nie
BTW do Arnora: Jesteś głupi, zamiast wyprawy zimowej odtwarzajmy plemiona pierwotne w ciepłych krajach
'wreszcie kolor twoich włosów pasuje do charakteru'
'- Kitty czemu my zawsze musimy robić to czego ty sobie życzysz, a nigdy to co ja chce?
-Bo tak jest w Biblii'
keep calm and hate everyone
'- Kitty czemu my zawsze musimy robić to czego ty sobie życzysz, a nigdy to co ja chce?
-Bo tak jest w Biblii'
keep calm and hate everyone
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”