Kandydat - rekrutacja
- Frigg
- Doświadczony pisarz
- Kontaktowanie:
Re: Kandydat - rekrutacja
Super. Widzimy się w takim razie w piątek o 16.30. Wyślę Wam w wiadomości prywatnej numery do nas do kontaktu.
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Piszę w imieniu Ani, która ma jakiś problem z forum, a zdecydowała się do nas dołączyć i przyjmuje imię Sigrid
Witamy Cię serdecznie i cieszymy się, że jesteś z nami!
Twoim piastunem zostaje Samboja
Witamy Cię serdecznie i cieszymy się, że jesteś z nami!
Twoim piastunem zostaje Samboja
Witam!
Mam na imię Kinga ,pochodzę z małej miejscowości Mrozy pod Warszawą, w te wakacje miałam okazję poznać we Wiosce Żywej Archeologii członków waszej drużyny i jestem wami zachwycona dopiero zaczynam przygodę z Rekonstrukcją ale wiem że dzięki wam zgłębie swoje wiedzę na temat Słowian i Wikingów, szyje i lubię robótki ręczne więc bycie rzemieślnikiem w drużynie będzie dla mnie tym co chciałabym robić, lubię też gotowanie ale i sprzątanie nie jest mi obce . Imię jakie wybrałam to Żywia. Mam nadzieję o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury. Pozdrawiam
Mam na imię Kinga ,pochodzę z małej miejscowości Mrozy pod Warszawą, w te wakacje miałam okazję poznać we Wiosce Żywej Archeologii członków waszej drużyny i jestem wami zachwycona dopiero zaczynam przygodę z Rekonstrukcją ale wiem że dzięki wam zgłębie swoje wiedzę na temat Słowian i Wikingów, szyje i lubię robótki ręczne więc bycie rzemieślnikiem w drużynie będzie dla mnie tym co chciałabym robić, lubię też gotowanie ale i sprzątanie nie jest mi obce . Imię jakie wybrałam to Żywia. Mam nadzieję o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury. Pozdrawiam
Aldis przepraszam że tak skromnie ale nie miałam pojęcia jak zacząć, część osób z drużyny mnie już zna , i cieszę się ze będę mogła spędzać czas w tak znakomitym towarzystwie.
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Hej
Cieszę się, że się zdecydowalas. Myślę, że po naszej rozmowie wiesz wszystko co powinnaś. Z racji pandemii mamy zawieszone spotkania kandydackie jako takie, więc od razu przydzielimy Ci Piastuna - SKADI, z racji tego że już się znacie i już Ci pomagała Odezwie się do Ciebie i odpowie na wszystkie pytania jeśli jeszcze jakieś Ci się po naszej rozmowie urodziły.
Administrator zmieni Ci nick na forum na Twoje imię historyczne i nim się będziesz logować.
Cieszę się, że się zdecydowalas. Myślę, że po naszej rozmowie wiesz wszystko co powinnaś. Z racji pandemii mamy zawieszone spotkania kandydackie jako takie, więc od razu przydzielimy Ci Piastuna - SKADI, z racji tego że już się znacie i już Ci pomagała Odezwie się do Ciebie i odpowie na wszystkie pytania jeśli jeszcze jakieś Ci się po naszej rozmowie urodziły.
Administrator zmieni Ci nick na forum na Twoje imię historyczne i nim się będziesz logować.
Żywia, fajnie że się zdecydowałaś.
Zmieniłem Ci imię na forum - od teraz logujesz się swoim imieniem. Niestety forum przy imionach nie przyjmuje polskich znaków więc musi Ci wystarczyć " Zywia "
Przydzieliłem również dostęp do wypraw.
EDIT:
Proszę o uzupełnienie zdjęcia profilowego
Zmieniłem Ci imię na forum - od teraz logujesz się swoim imieniem. Niestety forum przy imionach nie przyjmuje polskich znaków więc musi Ci wystarczyć " Zywia "
Przydzieliłem również dostęp do wypraw.
EDIT:
Proszę o uzupełnienie zdjęcia profilowego
Dziękuję za przyjęcie mojej kandydatury Dziękuję również za Skadi
Hej, nazywam się Magda, mam 18 lat plus VAT
Tematyką wczesnego Średniowiecza interesuję się od dawna. W Drużynie chciałabym przedstawiać wikinga. Lubię ich czasy, tak samo jak muzykę
Tematyką wczesnego Średniowiecza interesuję się od dawna. W Drużynie chciałabym przedstawiać wikinga. Lubię ich czasy, tak samo jak muzykę
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Hej Magda
Dobrze, że jednak udało ci się zalogować.
Tradycyjnie mamy tak, że spotykamy się w dwie/trzy osoby z nową osobą żeby na spokojnie pogadać, przedstawić jak działa drużyna i się poznać. I zazwyczaj robimy to w jakiejś knajpce. Jako, że wszystko pozamykane proponujemy spotkanie w Wiosce Żywej Archeologii na Bródnie przy Domu Kltury Świt (Piotra Wysockiego 11). Jest to nasza stała miejscówka, z którą współpracujemy
Czy kolejna niedziela (28 luty) o 12:00 by Ci pasowało? Czy szukamy innego terminu?
Dobrze, że jednak udało ci się zalogować.
Tradycyjnie mamy tak, że spotykamy się w dwie/trzy osoby z nową osobą żeby na spokojnie pogadać, przedstawić jak działa drużyna i się poznać. I zazwyczaj robimy to w jakiejś knajpce. Jako, że wszystko pozamykane proponujemy spotkanie w Wiosce Żywej Archeologii na Bródnie przy Domu Kltury Świt (Piotra Wysockiego 11). Jest to nasza stała miejscówka, z którą współpracujemy
Czy kolejna niedziela (28 luty) o 12:00 by Ci pasowało? Czy szukamy innego terminu?
Tak, udało się myslle, że ten dzień i godzina są w porządku
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Super
To jesteśmy umówieni na przyszły tydzień!
Jakby coś Ci się miało wykrzaczyć daj znać żebyśmy nie wypełzali niepotrzebnie
To jesteśmy umówieni na przyszły tydzień!
Jakby coś Ci się miało wykrzaczyć daj znać żebyśmy nie wypełzali niepotrzebnie
Spoko, mam nadzieję, że nic mi się nie wykrzaczy do zobaczenia w niedzielę
- Frigg
- Doświadczony pisarz
- Kontaktowanie:
@Ylva9216 wysłałam Ci w wiadomości prywatnej numer telefonu. W razie czego dzwoń.
Widzimy się jutro o 12:00 w Wiosce Żywej Archeologii na Bródnie przy Domu Kultury Świt (Piotra Wysockiego 11).
Widzimy się jutro o 12:00 w Wiosce Żywej Archeologii na Bródnie przy Domu Kultury Świt (Piotra Wysockiego 11).
Hej, wybrałam już sobie imię - Ragna - oznacza "dobra' i była żona Sigurda, syna Ragnara i Aslung.
Jeśli chodzi o fotkę, nie mogę/nie umiem zmniejszyć zdjęcia, jego pojemności
Jeśli chodzi o fotkę, nie mogę/nie umiem zmniejszyć zdjęcia, jego pojemności
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Super, ze sie zdecydowałaś!
Kolben zmieni Ci nick do logowania i pomoże ze zdjęciem.
Jako piastuna przydzielamy Ci Nawoje. Odezwie sie do ciebie i odpowie na wszystkie pytania!
Kolben zmieni Ci nick do logowania i pomoże ze zdjęciem.
Jako piastuna przydzielamy Ci Nawoje. Odezwie sie do ciebie i odpowie na wszystkie pytania!
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”