Kandydat - rekrutacja
Re: Kandydat - rekrutacja
Cześć! Jutro jedziemy na wyjazd. Umówimy się na spotkanie po weekendzie
Hej, Izo. Sorki, że tak długo się nie odzywaliśmy. Chętnie się spotkamy w tym tygodniu. Co powiesz na środę lub czwartek około godziny 17?
Cześć. Wczoraj spotkałem się z Bardem i Wszemiłą w Warszawie. Śpędziliśmy trochę czasu i chcę dołączyć do drużyny. Będę odgrywać Duńczyka z imieniem Leif.
Do zobaczenia z resztą drużyny.
Do zobaczenia z resztą drużyny.
Cześć,
Od jakiegoś czasu rozważam nawiązanie kontaktu w celu potencjalnego dołączenia do Drużyny. Kiedyś interesowałam się wierzeniami i folklorem słowiańskim, wciąż pozostaję zafascynowana tematem. Entuzjastka fantastyki, choć czytam też utwory innych gatunków. Mówię po angielsku i rosyjsku. Mieszkam w Warszawie, od niedawna strzelam z łuku i chciałabym rozwijać się w kierunku łucznictwa tradycyjnego. Niedawno doszłam do wniosku, że szycie odzieży na wymiar to wspaniały pomysł. Szukam sklepu w okolicy zajmującego się handlem detalicznym. W planach mam uszycie sobie samodzielnie kołczanu i może nawet karwaszy. Jeśli mi się powiedzie, niedługo kupię łuk i będę sama strugała swoje strzały.
Nie wiem czy dobry ze mnie materiał na członka Drużyny, ale byłoby wspaniale się spotkać i to ustalić.
Serdecznie pozdrawiam,
Mira
Od jakiegoś czasu rozważam nawiązanie kontaktu w celu potencjalnego dołączenia do Drużyny. Kiedyś interesowałam się wierzeniami i folklorem słowiańskim, wciąż pozostaję zafascynowana tematem. Entuzjastka fantastyki, choć czytam też utwory innych gatunków. Mówię po angielsku i rosyjsku. Mieszkam w Warszawie, od niedawna strzelam z łuku i chciałabym rozwijać się w kierunku łucznictwa tradycyjnego. Niedawno doszłam do wniosku, że szycie odzieży na wymiar to wspaniały pomysł. Szukam sklepu w okolicy zajmującego się handlem detalicznym. W planach mam uszycie sobie samodzielnie kołczanu i może nawet karwaszy. Jeśli mi się powiedzie, niedługo kupię łuk i będę sama strugała swoje strzały.
Nie wiem czy dobry ze mnie materiał na członka Drużyny, ale byłoby wspaniale się spotkać i to ustalić.
Serdecznie pozdrawiam,
Mira
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Cześć
Oczywiście Twoje zainteresowania jak najbardziej pasują do tego co robimy w Drużynie
W jakie dni i w jakich godzinach odpowiadałoby Ci aby się spotkać?
Oczywiście Twoje zainteresowania jak najbardziej pasują do tego co robimy w Drużynie
W jakie dni i w jakich godzinach odpowiadałoby Ci aby się spotkać?
"Nie ma miękkiej gry"
Cześć
Najbardziej odpowiadają mi poniedziałki, środy i piątki od ok. 16:30 w okolicach Centrum lub później, jeśli dalsze lokalizacje. Możliwe też weekendy, wtedy elastyczniej. Najbliższy tydzień mam dość aktywny, dlatego najwygodniej byłoby mi się spotkać w kolejnym tygodniu od 30 września lub później.
Najbardziej odpowiadają mi poniedziałki, środy i piątki od ok. 16:30 w okolicach Centrum lub później, jeśli dalsze lokalizacje. Możliwe też weekendy, wtedy elastyczniej. Najbliższy tydzień mam dość aktywny, dlatego najwygodniej byłoby mi się spotkać w kolejnym tygodniu od 30 września lub później.
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Hej
Godziny i dni są ok.
Ponieważ forum potrafi nam szwankować przy wysyłaniu postów odezwij się na Facebooku jeśli korzystasz.
https://www.facebook.com/dzikibez
Wtedy łatwiej będzie szybko się zgadać co do konkretów na messengerze.
Godziny i dni są ok.
Ponieważ forum potrafi nam szwankować przy wysyłaniu postów odezwij się na Facebooku jeśli korzystasz.
https://www.facebook.com/dzikibez
Wtedy łatwiej będzie szybko się zgadać co do konkretów na messengerze.
"Nie ma miękkiej gry"
Sława!
Serce się niezmiernie raduje,
Kiedy na wyjazdach w gronie drużyny się znajduje.
Na wezwanie rogu, bez zawahania się stawię!,
Nie jedną wyprawę szaleństwem zaprawię.
Choć za oknem na Julu zimno było,
To niesamowicie ciepło, czas wśród was mi się spędziło.
U boku Dzikiego bzu swoje miejsce znajduję,
Zdecydowana swą kandydaturę ślubuje
Oraz miano Radomiry przyjmuję
Bogowie niech będą z wami:>
Serce się niezmiernie raduje,
Kiedy na wyjazdach w gronie drużyny się znajduje.
Na wezwanie rogu, bez zawahania się stawię!,
Nie jedną wyprawę szaleństwem zaprawię.
Choć za oknem na Julu zimno było,
To niesamowicie ciepło, czas wśród was mi się spędziło.
U boku Dzikiego bzu swoje miejsce znajduję,
Zdecydowana swą kandydaturę ślubuje
Oraz miano Radomiry przyjmuję
Bogowie niech będą z wami:>
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Super.
Witamy na pokładzie.
Zaraz dam Ci zaproszenie na grupę na messengera i na FB.
"Nie ma miękkiej gry"
Cześć, nazywam się Aleksander i dziś byłem na treningu w lasku bródnowskim.
Chciałbym dołączyć do drużyny i odgrywać Słowianina o imieniu Bożydar.
Do zobaczenia!
Chciałbym dołączyć do drużyny i odgrywać Słowianina o imieniu Bożydar.
Do zobaczenia!
Super, cieszymy się bardzo Zaraz zaprosimy się na messengera i grupę, a za niedługo dostaniesz rangę na forum.
- Lesław
- Drużynnik
- Kontaktowanie:
Bożydarze
Zmieniłem ci imię, od teraz loguj się nim, ale bez polskich liter.
Dałem ci też dostęp do wypraw.
Jeszcze prośba o wgranie zdjęcia profilowego, na którym jest cię łatwo 'rozpoznać'.
Zmieniłem ci imię, od teraz loguj się nim, ale bez polskich liter.
Dałem ci też dostęp do wypraw.
Jeszcze prośba o wgranie zdjęcia profilowego, na którym jest cię łatwo 'rozpoznać'.
Cześć,
Jestem Błażej mam 21 lat, ja i 4 znajomych z Warszawy i okolic szukamy drużyny na wyjazdy treningi i dzielenie się wiedzą związaną z historią i rzemieślnictwem.
Zdecydowałem się wybrać waszą grupę ponieważ pamiętam ,że występowaliście na Grand Melee Poland jako drużyna. Jako grupa mamy różne doświadczenie w tworzeniu replik przedmiotów oraz różny poziom wiedzy o okresie wczesnego średniowiecza. Byliśmy też na kilku festiwalach związanych z z tym okresem jednak w charakterze widzów. Jesteśmy chętni do nauki i spróbowania odtwórstwa historycznego, czekamy na odpowiedź.
Jestem Błażej mam 21 lat, ja i 4 znajomych z Warszawy i okolic szukamy drużyny na wyjazdy treningi i dzielenie się wiedzą związaną z historią i rzemieślnictwem.
Zdecydowałem się wybrać waszą grupę ponieważ pamiętam ,że występowaliście na Grand Melee Poland jako drużyna. Jako grupa mamy różne doświadczenie w tworzeniu replik przedmiotów oraz różny poziom wiedzy o okresie wczesnego średniowiecza. Byliśmy też na kilku festiwalach związanych z z tym okresem jednak w charakterze widzów. Jesteśmy chętni do nauki i spróbowania odtwórstwa historycznego, czekamy na odpowiedź.
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”