Cześć
Tak, zgadza się, byliśmy w Muzeum Historii Polski. Fajnie, ze piszecie.
Akurat trening i spotkanie mieliśmy dwa dni temu ale nic nie stoi na przeszkodzie by spotkać się i pogadać gdzieś na mieście.
Odezwijcie się do Nas przez messengera na FB, tam najszybciej się dogadamy bo zawsze ktoś jest online.
https://www.facebook.com/dzikibez
Kandydat - rekrutacja
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Re: Kandydat - rekrutacja
"Nie ma miękkiej gry"
Cześć,
Jestem po spotkaniu 15.01 wyrażam chęć do zabawy. Imię które mi nadano to Jaromir
będę odtwarzać Słowianina zachodniego
Jestem po spotkaniu 15.01 wyrażam chęć do zabawy. Imię które mi nadano to Jaromir
będę odtwarzać Słowianina zachodniego
Hej,
Jestem po spotkaniu 15.01 i potwierdzam chęć dołączenia. Imię nadane mi w wiecu to Lutogniew, chciałbym odtwarzać Słowianina wschodniego z regionu lasostepu.
Jestem po spotkaniu 15.01 i potwierdzam chęć dołączenia. Imię nadane mi w wiecu to Lutogniew, chciałbym odtwarzać Słowianina wschodniego z regionu lasostepu.
Witam ,
jestem po spotkaniu 15.01 jestem chętny do dołączenia do grupy. Imię które mi nadano to Sieciech będę odtwarzać Słowianina zachodniego .
jestem po spotkaniu 15.01 jestem chętny do dołączenia do grupy. Imię które mi nadano to Sieciech będę odtwarzać Słowianina zachodniego .
Super! Cieszymy się, że do nas dołączacie Za niedługo nadamy wam rangi i dodamy was do grupy na facebooku.
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”