Kandydat - rekrutacja
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Poszło
Jesienny Wiec i Yule jak zawsze były zacne. Niestety nie każdy mógł być na nim i przez to nie było jeszcze lepiej
Na początku jak zawsze odbył się Wiec, na którym ustaliliśmy kilka ważnych dla drużyny rzeczy (o tym będzie w innych wątkach), a następnie uczyniliśmy skromny obrzęd i zaczęliśmy świętowanie.
Tymczasem przypominam, iż w styczniu odbędzie się w Warszawie trening bojowy, a w lutym będą warsztaty u Hormunda gdzie każdy będzie mógł zrobić sobie tarczę treningową.
Więcej info bliżej terminu.
Jesienny Wiec i Yule jak zawsze były zacne. Niestety nie każdy mógł być na nim i przez to nie było jeszcze lepiej
Na początku jak zawsze odbył się Wiec, na którym ustaliliśmy kilka ważnych dla drużyny rzeczy (o tym będzie w innych wątkach), a następnie uczyniliśmy skromny obrzęd i zaczęliśmy świętowanie.
Tymczasem przypominam, iż w styczniu odbędzie się w Warszawie trening bojowy, a w lutym będą warsztaty u Hormunda gdzie każdy będzie mógł zrobić sobie tarczę treningową.
Więcej info bliżej terminu.
"Nie ma miękkiej gry"
Dzień dobry! a więc zacznę od tego że nie mogłam się zdecydować gdzie i do kogo napisać. aż przypomniałam sobie że kiedyś bodajże od Arnora mój chłopak dostał wizytówkę Waszej drużyny. Przeczytaliśmy całą stronę i zdecydowaliśmy się napisać. Póki co to będę sama tu się prezentować gdyż on pracuje. Ale go zapędzę żeby się zarejestrował Ogólnie najbardziej interesuje mnie życie Słowian, wierzenia i kultura ( jako że jestem Poganką ) natomiast mój luby jeszcze się nie zdecydował bo obie grupy go interesują. No ale przechodząc do sedna chcielibyśmy zobaczyć jak to u Was jest, jak wygląda grupa odtwórcza i czy połkniemy "bakcyla"
Witamy, pierwszym krokiem jest przeczytanie wszystkich tematów dla kandydatów a następnie spotkanie z nami w celu zapoznawczym Jakie terminy by wam pasowały? Może sobota na przykład?
'wreszcie kolor twoich włosów pasuje do charakteru'
'- Kitty czemu my zawsze musimy robić to czego ty sobie życzysz, a nigdy to co ja chce?
-Bo tak jest w Biblii'
keep calm and hate everyone
'- Kitty czemu my zawsze musimy robić to czego ty sobie życzysz, a nigdy to co ja chce?
-Bo tak jest w Biblii'
keep calm and hate everyone
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”