Dzikobzowa Kuchnia 2017
: pt 10 lut 2017, 19:00
Postanowiłyśmy z Ud założyć ten wątek by na bieżąco zbierać pomysły i sugestie na to co chcemy gotować w tym sezonie.
Mamy mnóstwo pomysłów na eksperymenty kulinarne, które na kolejnych wyjazdach pomału chcemy realizować. Oczywiście bez stresu - eksperymenty będą na spróbowanie poza głównym jedzeniem A jeśli się okaże że coś jest smaczne, fajne i dobre to będziemy to włączać do naszego menu.
Na chwilę obecną na pewno będziemy chciały zrobić następujące rzeczy:
1. Chwaściaki z innym zielskiem niż pokrzywa i mięto-melisa
2. Inne wersje podpłomyków
3. Masło
4. Ser
5. Jajka pieczone w żarze
6. "Coś" z podagrycznikiem
7. Wędzone ryby
8. Kompot
Mamy mnóstwo pomysłów na eksperymenty kulinarne, które na kolejnych wyjazdach pomału chcemy realizować. Oczywiście bez stresu - eksperymenty będą na spróbowanie poza głównym jedzeniem A jeśli się okaże że coś jest smaczne, fajne i dobre to będziemy to włączać do naszego menu.
Na chwilę obecną na pewno będziemy chciały zrobić następujące rzeczy:
1. Chwaściaki z innym zielskiem niż pokrzywa i mięto-melisa
2. Inne wersje podpłomyków
3. Masło
4. Ser
5. Jajka pieczone w żarze
6. "Coś" z podagrycznikiem
7. Wędzone ryby
8. Kompot