W dniach 29-30 wrzesnia w Gimnazjum nr 14 ul. Barska 32 odbędą sie Dni Kultury Antycznej. Moze byśmy sie wybrali zobaczyć, a potem na jakąś pizzę/piwko? Impreza "pokrewna" projektowi.
W poprzednich latach impreza była dość skromna, ale moze warto zobaczyć i nieco odświeżyć nasz projekt. Moze cos ciekawego sie tam znajdzie. Impreze organizują Hasdingowie. Wiecej info na facebooku.
Dajcie znać, czy ktoś chętny.
Dni Kultury Antycznej
- Samboja
- Początkujący skryba
Re: Dni Kultury Antycznej
A w jakich godzinach? Ja mam zjazd, ale jakby to było jakimś późniejszym popołudniem to może by mi się udało przyłączyć do was
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Ja się chętnie wybiorę ale 30-stego jest trening więc może prosto po treningu?
"Nie ma miękkiej gry"
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Ja w sobotę jestem w Płockowie więc odpadam.
- Frigg
- Doświadczony pisarz
- Kontaktowanie:
Pod linkiem plan imprezy. https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3403807701
Czy wiecie mniej więcej w jakich godzinach będzie trening? Potem mozemy przetransportować się na Dni Antyczne, a potem jakieś jadło. Albo jadło po drodze.
Czy wiecie mniej więcej w jakich godzinach będzie trening? Potem mozemy przetransportować się na Dni Antyczne, a potem jakieś jadło. Albo jadło po drodze.