Kandydat - rekrutacja
Przemek!
Śledź temat! Były umawiane spotkania, śmiało mogłeś się na jakieś wybrać Być może w tą sobotę będzie okazja do spotkania z drużyną, ale to potwierdzi jeszcze ktoś z Wawy. Zaglądaj na forum, jeżeli będzie Ci spotkanie pasować i będziesz mógł przybyć- napisz.
edit:
"W najbliższą sobotę - 28 listopada - około godz. 16:30 - 17:00 spotykamy się w Pubie Wieżyca w Wawie.
Drużyna będzie niemal w komplecie więc zapraszamy też naszych kandydatów"
Więc... do odważnych świat należy!
Pozdrawiam!
Śledź temat! Były umawiane spotkania, śmiało mogłeś się na jakieś wybrać Być może w tą sobotę będzie okazja do spotkania z drużyną, ale to potwierdzi jeszcze ktoś z Wawy. Zaglądaj na forum, jeżeli będzie Ci spotkanie pasować i będziesz mógł przybyć- napisz.
edit:
"W najbliższą sobotę - 28 listopada - około godz. 16:30 - 17:00 spotykamy się w Pubie Wieżyca w Wawie.
Drużyna będzie niemal w komplecie więc zapraszamy też naszych kandydatów"
Więc... do odważnych świat należy!
Pozdrawiam!
Cześć Mam na imię Kasia, mieszkam i pracuję w Warszawie. Od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad dołączeniem do Waszej grupy i w końcu piszę na forum Nie mam doświadczenia w rekonstrukcjach, zawsze je oglądałam jako widz. Chciałabym się z Wami spotkać i dowiedzieć więcej na temat tego, co robicie. W zasadzie pasuje mi każdy dzień po 18. Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam,
Kasia
Pozdrawiam,
Kasia
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”