Kandydat - rekrutacja
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Re: Kandydat - rekrutacja
W takim razie spotkajmy się w piątek o 18:00 na schodkach pod tym dużym Empikiem przy rondzie de Gaulle’a (rondo z palmą). Zgarniemy Cię i pójdziemy na spokojnie gdzieś przy piwku/kawie pogadać
Siądę sobie z Najeźdźcami z Północy w umówionym miejscu
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
To do zobaczenia
Wyślę ci na pw mój numer, jakby coś miało się zmienić u Ciebie to napisz smsa żebyśmy na próżno nie jechali
Wyślę ci na pw mój numer, jakby coś miało się zmienić u Ciebie to napisz smsa żebyśmy na próżno nie jechali
Jestem zdecydowany do Was dołączyć o ile wytrzymacie moje towarzystwo
Bardzo dobrze Bojmirze, witamy Cię jako kandydata do Dzikiego Bzu. Mam nadzieję, że drużynnicy już Cię oświecili, iż również to Ty możesz nie wytrzymać naszego towarzystwa Trzymamy kciuki by Drużynowy Bogdan Cię nie wystraszył Czy zostajesz przy imieniu Bojmir? Jeśli tak to świetnie, jeśli nie to teraz masz czas na wybranie nowego, oraz załączenie swojego zdjęcia z widoczną twarzą by reszta drużyny również mogła się z nią oswajać ;P Wszakże z naszymi licami już możesz się zapoznać, więc oczekujemy tego samego od Ciebie
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Super, że się zdecydowałeś
Jeśli masz jakiekolwiek pytania pisz na forum. Na dniach przydzielimy Ci Piastuna.
I tak jak mówi Elgur:
1. Napisz nam jaki region zdecydujesz się odtwarzać (wikingowie, słowianie czy ruś)
2. Czy zostajesz przy tym imieniu?
3. Koniecznie wrzuć fotkę
Jeśli masz jakiekolwiek pytania pisz na forum. Na dniach przydzielimy Ci Piastuna.
I tak jak mówi Elgur:
1. Napisz nam jaki region zdecydujesz się odtwarzać (wikingowie, słowianie czy ruś)
2. Czy zostajesz przy tym imieniu?
3. Koniecznie wrzuć fotkę
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Bojmirze, Twoim Piastunem zostanie Jorund. Odezwie sie do Ciebie w najblizszym czasie
Witam Bojmirze. Napisz mi nr. Tel. Do Ciebie. Lub odezwij się na F.B. To ułatwi nam kontakt, a co za tym idzie łatwiej zdobędziesz potrzebne Ci informacje. Mój nr. Tel 604103533. Pozdrawiam.
Trochę to trwało ale się dokonało.
Wybieram imię Roald.
Postaram się odtworzyć jomswikingów jeśli jest taka opcja.
Wybieram imię Roald.
Postaram się odtworzyć jomswikingów jeśli jest taka opcja.
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Zmienione. Logujesz się nowym imieniem. Hasło bez zmian.
"Nie ma miękkiej gry"
Witam, mam na imię Janek, mam 17 lat i jestem z Warszawy. Od kiedy pamiętam interesuję się średniowieczem, a od początku gimnazjum X-XI w. Miałem już przyjemność rekonstruować to i owo.
Miałem epizod z wiekiem XIV w Hufcu Kasztelanii Czerskiej, w Jomsborgu terminowałem u ich kowala, a w Księstwie Drakonii dzierżyłem tarczę. Posiadam jakieś skromne, ale jednak zaplecze teoretyczne, ale jako człowiek wolący robić, chciałbym dać tej wiedzy ujście w praktyce. No i dlatego piszę. Jestem jeszcze w takim wieku, że łatwo przyjmuję nową wiedzę, a brak doświadczenia zastąpi zapał i energia
Miałem epizod z wiekiem XIV w Hufcu Kasztelanii Czerskiej, w Jomsborgu terminowałem u ich kowala, a w Księstwie Drakonii dzierżyłem tarczę. Posiadam jakieś skromne, ale jednak zaplecze teoretyczne, ale jako człowiek wolący robić, chciałbym dać tej wiedzy ujście w praktyce. No i dlatego piszę. Jestem jeszcze w takim wieku, że łatwo przyjmuję nową wiedzę, a brak doświadczenia zastąpi zapał i energia
Ostatnio zmieniony pn 22 maja 2017, 22:07 przez Ulfrik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Witaj!
Fajnie, że do nas napisałeś.
Powiedz w jakie dni (i godziny) miałbyś czas się z nami spotkać i pogadać?
Fajnie, że do nas napisałeś.
Powiedz w jakie dni (i godziny) miałbyś czas się z nami spotkać i pogadać?
Tak się przyjemnie składa, że mogę jutro, w środę i w piątek.
- Aldis
- Sławny kronikarz
- Kontaktowanie:
Jutro to pewnie nie damy rady się zebrać tak nagle
Ale ustalimy dzisiaj czy środa czy piątek i damy Ci znać.
Ale ustalimy dzisiaj czy środa czy piątek i damy Ci znać.
Super, świetnie itd. czekam
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”