Kandydat - rekrutacja
Cześć! Tak na wstępie polecam przeczytać tę stronkę i kliknąć w odnośniki: http://www.dzikibez.pl/index.php/Rekrutacja
Jest tu garść przydatnych informacji.
Jest tu garść przydatnych informacji.
„Pod koniec maja, w islandzkiej porze przeprowadzek, Hallbjorn zaczął się przygotowywać do opuszczenia domu teścia. (…) Osiodławszy konie Hallbjorn poszedł po Hallgerdę [żone], która siedziała w swojej izbie. Kiedy zawołał, aby wstała i szła z nim, nie odpowiedziała ani nie ruszyła się z miejsca. Hallbjorn wołał ją trzy razy, lecz na próżno, wówczas zaśpiewał urywki pieśni błagalnej – to też nie pomogło. W końcu okręcił sobie jej długie włosy wokół dłoni i spróbował wyciągnąć ją z krzesła, ale ona ani drgnęła. Wówczas chwycił miecz i odciął jej głowę.”
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Dokładnie tak jak napisał Gard. Zapoznaj się z tematami w dziale "Zasady i Cele Dzikiego Bzu" tutaj na forum. Znajdziesz tam wszystkie podstawowe informacje. A potem umówimy się, spotkamy, pogadamy i zadasz nam ewentualne pytania odnośnie wszystkiego czego nie doczytasz na forum i na stronie.
Więc jak tylko będziesz miał czas i ochotę się spotkać to pisz.
Więc jak tylko będziesz miał czas i ochotę się spotkać to pisz.
"Nie ma miękkiej gry"
Obawiam się, iż w tym tygodniu może być ciężko się umówić, ze względu na różne plany
Ale może przyszły wtorek by pasował? Obydwu nowym kandydatom? Tak koło 18?
Ale może przyszły wtorek by pasował? Obydwu nowym kandydatom? Tak koło 18?
'wreszcie kolor twoich włosów pasuje do charakteru'
'- Kitty czemu my zawsze musimy robić to czego ty sobie życzysz, a nigdy to co ja chce?
-Bo tak jest w Biblii'
keep calm and hate everyone
'- Kitty czemu my zawsze musimy robić to czego ty sobie życzysz, a nigdy to co ja chce?
-Bo tak jest w Biblii'
Cześć, z tej strony Kamil Grajek z Żyrardowa, mam 24 lata. Jestem zainteresowany wstąpieniem do Waszej grupy. Niektórzy z was mieli okazję mnie poznać, jestem dobrym kumplem Waszego drużynowego Gardziny i byłem z wami w tym roku w Ogrodzieńcu (rozpalałem wam ognisko), mam nadzieję, że zrobiłem dobre wrażenie. Słyszałem od Garda, że w okolicach 22 września organizujecie trening może to byłaby dobra okazja by się poznać.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Arnor
- Jarl
- Kontaktowanie:
Dobrze; więc może uda nam się spotkać ze wszyscy na raz. Propozycja Ingi czyli Wtorek 4 września w pubie In Side aktualna o godz. 18:00.
Jak ktoś nie wie gdzie to jest to możemy się spotkać w centrum przed metrem lub od razu pod Empikiem przy rondzie de gaulle'a (to to rondo z palmą jak coś).
Piszcie czy dacie radę i gdzie wolicie się spotkać.
Jak ktoś nie może w tym terminie to z nim spotkamy się w innym, pasującym. Szczegóły dogadamy tutaj na forum bo to najwygodniejsze.
Jak ktoś nie wie gdzie to jest to możemy się spotkać w centrum przed metrem lub od razu pod Empikiem przy rondzie de gaulle'a (to to rondo z palmą jak coś).
Piszcie czy dacie radę i gdzie wolicie się spotkać.
Jak ktoś nie może w tym terminie to z nim spotkamy się w innym, pasującym. Szczegóły dogadamy tutaj na forum bo to najwygodniejsze.
"Nie ma miękkiej gry"
Zapraszamy na trening w sobotę o godzinie 12:00, poniżej link o treningu
http://www.dzikibez.fora.pl/otwarte-tematy-histeryczne,5/terminy-wyjazdow-i-treningow-2012,686-15.html#17719
http://www.dzikibez.fora.pl/otwarte-tematy-histeryczne,5/terminy-wyjazdow-i-treningow-2012,686-15.html#17719
-Bo tak jest w Biblii'
-Bo tak jest w Biblii'
Pokłony, nazywam się Angela. Jakiś czas temu koleżanka zasugerowała, abyśmy sprawdziły swoje siły w waszych szeregach. Przyznam iż od jakiegoś czasu interesuje się rodzimowierstwem słowiańskim, ją zaś bardziej inspirują klimaty skandynawskie. Mamy 17, 16 lat i pochodzimy z okolic Żyrardowa (z tym iż często przebywamy w Skierniewicach ze wzgląd na szkołę, oraz... zajęcia hobbystyczne.) Cała sytuacja jest dla nas niemałym stresem. Jesteśmy w zasadzie nowe w temacie, a wy stanowicie już zgraną drużynę. Jednak po zapoznaniu się z zasadami rekrutacji postanowiłyśmy zaryzykować. Mamy nadzieję, iż znajdziecie dla nas trochę czasu, a i my damy się poznać z jak najlepszej strony. Pozdrawiam!
Witamy
Nie ma czym się stresować Myślę, że najłatwiej byłoby się spotkać, zapoznać się i wtedy zadałybyście pytania jakie macie. Spotkanie chyba najlepiej zorganizować w Skierniewicach w któryś weekend, chyba, że możecie do Warszawy podjechać
Nie ma czym się stresować Myślę, że najłatwiej byłoby się spotkać, zapoznać się i wtedy zadałybyście pytania jakie macie. Spotkanie chyba najlepiej zorganizować w Skierniewicach w któryś weekend, chyba, że możecie do Warszawy podjechać
-Bo tak jest w Biblii'
-Bo tak jest w Biblii'
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”