Lesio mnie opierdzielił, że mam czarny rzemień i nosidełko do rogu

takie smutne, szare ( a jak ja chodząc w kółko w czerni to mówię, to coś jest na rzeczy).
 takie smutne, szare ( a jak ja chodząc w kółko w czerni to mówię, to coś jest na rzeczy).
 Jest fajna pasmanteria w warszawie może cenowo przy al. wypada słabo, ale dla odtwórców są zniżki, a wybór jest całkiem całkiem
 Jest fajna pasmanteria w warszawie może cenowo przy al. wypada słabo, ale dla odtwórców są zniżki, a wybór jest całkiem całkiem  No i lepiej popatrz na początek za lnem jeśli nie planujesz wyrobić sie przed Julem, ja zaczęłam od wełny i w Ogrodzieńcu się gotowałam. Wdzianko nosisz głównie w sezonie, a wtedyyy jest gorąc, zresztą len jest łatwiejszy do ręcznego szycia
 No i lepiej popatrz na początek za lnem jeśli nie planujesz wyrobić sie przed Julem, ja zaczęłam od wełny i w Ogrodzieńcu się gotowałam. Wdzianko nosisz głównie w sezonie, a wtedyyy jest gorąc, zresztą len jest łatwiejszy do ręcznego szycia 

) to wybierz się o tego sklepu na Pradze lub zaczekaj do tego treningu 12 października. Wtedy na Jarmarku u Jomsborga jest duża szansa, że będzie ktoś z materiałami.
 ) to wybierz się o tego sklepu na Pradze lub zaczekaj do tego treningu 12 października. Wtedy na Jarmarku u Jomsborga jest duża szansa, że będzie ktoś z materiałami. 
Wróć do „Pytania od kandydatów”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości