Kandydat - rekrutacja
Jak najbardziej O, od razu Wam podam nr do Arnora na wszelki wypadek: 608695201.
Przechodząc do Marysi, powiedz mi czy możesz przyjechać może na Targówek (orientacyjnie chodzi mi o miejsce przy Ratuszu Targówek) w czwartek lub piątek? Niestety nie będziemy mieli za bardzo okazje przyjechać do centrum, żeby się z Tobą spotkać :/ z kolei w inne dni nie możemy w tym tygodniu.
Przechodząc do Marysi, powiedz mi czy możesz przyjechać może na Targówek (orientacyjnie chodzi mi o miejsce przy Ratuszu Targówek) w czwartek lub piątek? Niestety nie będziemy mieli za bardzo okazje przyjechać do centrum, żeby się z Tobą spotkać :/ z kolei w inne dni nie możemy w tym tygodniu.
'wreszcie kolor twoich włosów pasuje do charakteru'
'- Kitty czemu my zawsze musimy robić to czego ty sobie życzysz, a nigdy to co ja chce?
-Bo tak jest w Biblii'
keep calm and hate everyone
'- Kitty czemu my zawsze musimy robić to czego ty sobie życzysz, a nigdy to co ja chce?
-Bo tak jest w Biblii'
Targówek ratusz kojarzę doskonale, bo w pobliżu mieszkają rodzice mego lubego... Więc w te okolice spokojnie trafie, bez wstępnej orientacji będę wiedziała jak dojechać. Tyle, że w czwartek/piątek będę jechała prosto z pracy trochę po drugiej stronie Warszawy i kończę o 19:00 więc pewnie mogłabym w rejony Targówka dotrzeć ok. 20:00 czy 20:30. Mam nadzieje, że to nie jest za późno.
Co do wieku to mam 24 lata (pozostawię to bez komentarza).
Cieszę się ogromnie, że taka szybka reakcja jest i chęć na spotkanie
Co do wieku to mam 24 lata (pozostawię to bez komentarza).
Cieszę się ogromnie, że taka szybka reakcja jest i chęć na spotkanie
Nie ma problemu, może być 20-20:30. Co do dnia to jak ci wygodniej. W pobliżu Targówka-Ratusz przy osiedlu Zielone Zacisze jest knajpka Antipasto to myślę, że tam się udamy. Co do wieku to jesteś w takim razie moją równolatką
-Bo tak jest w Biblii'
-Bo tak jest w Biblii'
Uhum, to dobrze, że taka pora pasuje.
W takim razie bez wahania wybieram piątek, bo w piątek mogę się nawet do późna zasiedzieć i w sobotę późno wstać. Knajpkę sobie jeszcze zlokalizuję ale nie przewiduję problemów z tym związanych.
To w takim razie jesteśmy wstępnie umówieni - piątek 20:00/20:30 Antipasto. Odezwę się jeszcze na pewno w czwartek pod wieczór a ogólnie codziennie tu zajrzę i pewnie i tak "nie wytrzymie" i coś bazgrnę przed czwartkiem.
To na razie bo mam jeszcze parę rzeczy do ogarnięcia przed wyjściem do pracy...
W takim razie bez wahania wybieram piątek, bo w piątek mogę się nawet do późna zasiedzieć i w sobotę późno wstać. Knajpkę sobie jeszcze zlokalizuję ale nie przewiduję problemów z tym związanych.
To w takim razie jesteśmy wstępnie umówieni - piątek 20:00/20:30 Antipasto. Odezwę się jeszcze na pewno w czwartek pod wieczór a ogólnie codziennie tu zajrzę i pewnie i tak "nie wytrzymie" i coś bazgrnę przed czwartkiem.
To na razie bo mam jeszcze parę rzeczy do ogarnięcia przed wyjściem do pracy...
Na szczęście jakoś już dotarłam do domu bez nieprzyjemności (na szczęście luby na mnie poczekał i wróciliśmy razem taksówką- kochany jest).
Dziękuję wam wszystkim jeszcze raz za bardzo miłe spotkanie i powiem tyle (jak by to nie zabrzmiało): jestem bardzo szczęśliwa i pozytywnie nastawiona. Tak jak mówiliśmy za ok. 2 tyg. (sprawdzę sobie jeszcze dokładny termin) przychodzę na trening z kiecką do konsultacji. Zastanowię się też nad imieniem.
Co do Drohiczyna to deklaruję się na "TAK" mimo tego, że mam wtedy szkołę. W sumie mam prawo do dwóch nieobecności a szkoda taką okazję przepuścić. Z resztą i tak 3 miesiące będę musiała czekać (na pewno będę się niecierpliwić) a przecież jeśli chodzi o strój to mam już w miarę dobry start.
Mam nadzieję, że jeszcze się nie raz spotkamy i będzie można się lepiej z wami poznać i z każdym równie dużo pogadać. Dzisiaj się tematy wcale nie wyczerpały ... A ile dopiero jest do zrobienia razem
Dobra idę spać bo mnie tu już ktoś wciąga do łóżka...
Dziękuję wam wszystkim jeszcze raz za bardzo miłe spotkanie i powiem tyle (jak by to nie zabrzmiało): jestem bardzo szczęśliwa i pozytywnie nastawiona. Tak jak mówiliśmy za ok. 2 tyg. (sprawdzę sobie jeszcze dokładny termin) przychodzę na trening z kiecką do konsultacji. Zastanowię się też nad imieniem.
Co do Drohiczyna to deklaruję się na "TAK" mimo tego, że mam wtedy szkołę. W sumie mam prawo do dwóch nieobecności a szkoda taką okazję przepuścić. Z resztą i tak 3 miesiące będę musiała czekać (na pewno będę się niecierpliwić) a przecież jeśli chodzi o strój to mam już w miarę dobry start.
Mam nadzieję, że jeszcze się nie raz spotkamy i będzie można się lepiej z wami poznać i z każdym równie dużo pogadać. Dzisiaj się tematy wcale nie wyczerpały ... A ile dopiero jest do zrobienia razem
Dobra idę spać bo mnie tu już ktoś wciąga do łóżka...
W tą sobotę o godzinie 11 odbędzie się trening w Lasku Bródnowskim w Warszawie a o godzinie ok.12:30-13 (po treningu) będzie spotkanie w Antipasto (pizzeria na Bródnie). Jeśli ci nie odpowiada to możemy wymyślić inny termin spotkania
Mieszkasz w Łodzi? Bo może wygodniej niż w Warszawie byłoby ci się spotkać w Skierniewicach
Mieszkasz w Łodzi? Bo może wygodniej niż w Warszawie byłoby ci się spotkać w Skierniewicach
-Bo tak jest w Biblii'
-Bo tak jest w Biblii'
Wróć do „Dla kandydatów i tych co pierwszy raz”